Contact

Contact

  Cum se ajunge la FRR

  De la Gara de Nord

  Luaţi troleibuzul 85 şi mergeţi 7 statii până la staţia Universitate. Durata aproximativă de mers este de 15 minute, dependentă de traficul din București. După ajungerea la destinație, vă rugăm să urmariți traseul specificat pe harta de mai sus (veți ajunge în aproximativ 5-7 minute), traversând pasajul pietonal de la Universitate și folosind ieșirea dinspre Teatrul Național sau Hotelul InterContinental.

  Pentru a utiliza mijloacele de transport în comun de suprafață, trebuie să achiziționați un card de transport Activ de la orice centru de emitere STB.
  La prima emitere, cardul Activ nominal se distribuie gratuit, pe baza actului de identitate.
  In caz de furt, pierdere sau deteriorare a acestuia din vina utilizatorului, sistemul automat de taxare asigură posibilitatea recuperării soldului de pe cardul pierdut, corespunzator creditului rămas în portofelul electronic sau a perioadei rămase neutilizată din abonamentul deţinut. La emiterea cardului Activ nominal, suma minimă ce poate fi încărcată în portofelul electronic este de 15 Lei, iar cea maximă de 50 Lei.

   

  De la Aeroportul International Henri Coanda

  Pentru a ajunge la Universitate, folosiți liniile Expres 783 sau 784. Aceaste linii circulă atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Autobuzele se succed la intervale de 40 de minute. Stațiile de autobuz sunt localizate în fața Terminalului Sosiri și în fața Terminalului Plecări. Pretul unei călătorii pentru linia expres este de 3.5 Lei. Cartela magnetică cu două călătorii costa 7 Lei. Durata aproximativă de mers este de 1 oră.

   

  Pentru tranzacțiile bancare, vă rugăm să utilizați următoarele detalii:

  Federația Română de Radioamatorism

  Cont: RO29RNCB0082044164610004 – BCR Sucursala Unirea

  CIF:   9452530

  Președinte

  RĂBÎNCĂ DAN LUCIAN

  delrom2001@yahoo.com

  0722.339.405

   

  Secretar General

  MITRUȚ MARIUS

  yo3czw@gmail.com

  0730.425.490