Arhiva‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

Campionatul National de Creatie Tehnica 2018

postat 28 aug. 2018, 03:51 de Valentin Tarala   [ actualizat la 28 aug. 2018, 14:12 de Cristian Simion ]
COMUNICAT DIN PARTEA COMISIEI CENTRALE TEHNICE 

 Vă reamintim că, pe data de 29 Septembrie în localitatea Izvoru Mureşului, va avea loc Campionatul Naţional de Creaţie Tehnică, în cadrul Simpozionului Naţional al Radioamatorilor (28-30 Septembrie) organizat de Federaţia Română de Radioamatorism. 

 Ca de obicei, în cadrul acestui concurs, pe lângă premierile care se vor face conform clasamentului pentru participanţii la campionat, Comisia Centrală Tehnică va acorda în cadrul festivităţii de premiere două premii speciale. Unul din aceste premii va fi acordat lucrării care va obţine cel mai mare punctaj la capitolul „originalitate”. Mai multe detalii vor fi disponibile pe pagina de Web a Comisiei Tehnice. 

 Pentru cei care vor participa la concurs, vă adresăm rugămintea de a veni cu fişa de participare completată; aceasta este disponibilă pentru descărcare pe pagina de Web a F.R.R. (www.hamradio.ro), precum şi pe pagina Comisiei Centrale Tehnice (tehnic.frr.org.ro). Fişele completate pot fi trimise şi pe adresa: comisiatehnica@gmail.com până la data de 23 Septembrie 2018. 

 Tot pe pagina Comisiei Centrale Tehnice, se poate vizualiza şi descărca un material care tratează posibilitatea realizării unei reţele de comunicaţii de bandă largă pentru radioamatori, destinată funcţionării în situaţii de urgenţă (HAMNET). Acest material a fost trimis către ANCOM Bucureşti, dar are ca rol şi informarea radioamatorilor YO. 

Vă aşteptăm! 
                                     Ing. Cristian Simion, YO3FLR 
                                     Preşedintele Comisiei Centrale Tehnice