Arhiva‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

La multi ani 2014!

postat 31 dec. 2013, 10:51 de Adrian Mocanu   [ actualizat la 31 dec. 2013, 10:51 de Cristian Simion ]
Stimați radioamatori din YO și de peste hotare! Acum la cumpăna dintre ani, în numele Consiliului de Administrație al Federației Române de Radioamatorism, dorim să vă urăm ca frumusețea sărbătorilor de iarna să vă găsească alături de cei dragi dumneavoastră cu sănătate și fericire.

Cu toate că anul acesta a fost dificil din punct de vedere financiar, radioamatorii federației noastre, prin eforturi deosebite, ne-au adus rezultate cu care ne putem mândri: la HST din nou am fost pe podium, iar la ARDF am început să venim pe locurile fruntașe în concursurile internaționale; radioamatorii, membri ai federației noastre au fost prezenți permanent în concursurile naționale și internaționale de US și UUS, la care au câștigat și s-au clasat în topurile acestora la nivel de continent sau mondial; de asemenea, pe plan internațional, a crescut numărul federațiilor și a forurilor internaționale cu care am avut colaborări și pentru a doua oara au fost 2 reprezentanți oficiali într-o expediție internaționala de radioamatorism.

Anul 2014 dorim să vă aducă multa sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor, iar echipamentele de pe masa să vă aducă cât mai multe satisfacții atât în trafic, cât și în concursuri. Fie ca frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor tradiționale, să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță și iubire.

Aceleași urări le transmitem doamnelor și domnilor care poarta numele de Vasilica sau Vasile cu ocazia Sf. Vasile.

La Multi Ani!
Președinte FRR, Constantin Neacșu / YO3IRC