Arhiva‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

Clubul YO3KXL - relansare

postat 30 nov. 2013, 01:15 de Adrian Mocanu   [ actualizat la 8 sept. 2014, 06:43 de Cristian Simion ]
Doresc să vă informez că radioclubul YO3KXL și-a lansat propriul site: yo3kxl.netxpert.ro

Oricare radioamator sau hobbyist pasionat este invitat sa ne contacteze, dacă dorește să publice articole sau să contribuie cu idei, sugestii sau altceva.

Echipa radioclubului nostru reunește mai multi membri:
Mihai Stanciu / YO3HAM; Radu Constantinescu / YO3GUQ; Cristi Mitroi / YO3GWM;  Florin Vener / YO3RH; Pacuraru Tudor / YO3HBN; Radu Ion / YO3BZW; Danaricu Teo / YO3GOQ; Cezar / YO3FHM.
Menționam că mai există doi membri onorifici: Gabriel Patulea / VA3FGR și "Nea Bobina" - care dorește să-și păstreze anonimatul, așa cum o face în mod curent și pe Forumul Electroniștilor.
 
Doresc să le mulțumesc în mod special următorilor prieteni, fără de care YO3KXL nu ar fi existat în varianta actuala:
    - Mihai Stanciu, pentru introducerea in lumea Linux și a comunicațiilor în rețea, precum și pentru susținerea obținuta din partea conducerii Facultății de Electronica și Telecomunicații;
    - Gabriel Patulea, mentorul meu pe zona avansata a electronicii RF și nu numai;
    - Radu Constantinescu și Teo Danaricu, pentru donațiile hardware (stație radio, TNC Kantronics si antena de rezerva);
    - Mihai Stocec (Radis ComServ S.R.L), ptr donație hardware (stație radio + sursa de alimentare) precum și pentru ideile și sfaturile cu care ne-a susținut;
    - Ștefan Bordeanu, pentru lecțiile de JNOS si pentru nenumăratele teste efectuate în packet-radio;
    - Norbert Hanigovszki, pentru secrete TNOS și inițiere în administrarea spațiului de adrese AMPRNet destinat YO;
    - Barry Siegfried (K2MF), pentru răbdarea cu care mi-a descris funcționarea detaliata a sistemului AMPRNet, precum și părțile sale mai putin vizibile;
    - Cristi Mitroi, pentru preocuparea de a menține în funcțiune sistemele de la YO3KXL și în special nodul APRS.. 
De asemenea, doresc să le mulțumesc și tuturor celor care și-au exprimat de-a lungul anilor, mulțumirea fata de serviciile puse la dispoziție de YO3KXL și ne-au susținut cu o vorba sau cu un gând bun. 

Și "last, but not least", doresc să-i mulțumesc tatălui meu, Florin / YO3RH, pentru primele cunoștințe despre radioamatorism, radiotelegrafie și electronica radio.

Ne bucuram să sprijinim mișcarea radioamatorilor din YO și ne exprimam susținerea pentru oricare entuziast care ar dori să intre în rândurile pasionaților acestui nobil hobby!

73 de Cezar / YO3FHM