Arhiva‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

Protocol de colaborare IGSU / FRR

postat 29 oct. 2013, 12:12 de Adrian Mocanu   [ actualizat la 8 sept. 2014, 06:46 de Cristian Simion ]
Stimați radioamatori YO ! 

Am deosebita plăcere de a vă anunța încheierea, la data de 28 oct 2013, a PROTOCOLULUI DE COLABORARE între Inspectoratul General pentru Situații de Urgenta, structura a Ministerului Afacerilor Interne, și Federația Româna de Radioamatorism, federație națională legal reprezentată în Ministerul Tineretului și Sportului. 

FRR a fost reprezentată, la oficierea acestui important și așteptat eveniment, de președinte Constantin Neacșu / YO3IRC, de șeful Rețelei Naționale de Urgenta a FRR Grososiu Vasile / YO3GON și de șeful Secției Radio din CSTA București, Anastasiu Ioan Lucian / YO3AXJ.

Din partea IGSU a participat domnul inspector general, colonel dr. Ion Burlui, împreună cu 3 ofițeri superiori cu funcții de organizare și decizie la nivel național. Au fost schimbate fanioane și au fost făcute fotografii oficiale.

Adresez, și pe aceasta cale, în numele FRR și al meu personal, sincere mulțumiri tuturor cadrelor direct implicate în acest proiect. O mențiune aparte pentru doamna lt.col. Alina Moisoi, ofițer specialist în cadrul Centrului Operațional National, pentru operativitate și cooperare.

Pe lângă celelalte responsabilități ce revin parților semnatare, demn de semnalat este ca se rezolva o problema mai veche a radioamatorilor, instalarea si folosirea antenelor pentru un interes public național, acest parteneriat dând posibilitatea rezolvării punctuale a diferitelor divergente pe care le mai întâmpina unii radioamatori cu vecinii sau autoritățile locale. 

Prezentul protocol va fi mediatizat atât de IGSU cât și de către FRR.

Președinte FRR,
Constantin NEACȘU / YO3IRC