Arhiva‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

Invitaţie la Campionatul Naţional de Creaţie Tehnică 2016

postat 23 aug. 2016, 11:26 de Adrian Mocanu   [ actualizat la 23 aug. 2016, 23:02 de Cristian Simion ]
Vă reamintim că, pe data de 3 Septembrie la Târgu Neamţ va avea loc Campionatul Naţional de Creaţie Tehnică, în cadrul Simpozionului Naţional al Radioamatorilor (2-4 Septembrie) organizat de Federaţia Română de Radioamatorism.

În cadrul acestui concurs, pe lângă premierile care se vor face conform clasamentului pentru participanţii la campionat, Comisia Centrală Tehnică a decis acordarea în cadrul festivităţii de premiere a două premii speciale, astfel:
  • Un premiu pentru concurentul care a obţinut cel mai mare punctaj în clasamentul general la capitolul "originalitatea lucrării"; acesta va primi din partea F.R.R. un sejur de două zile la Băile Felix, iar din partea Comisiei Centrale Tehnice o plachetă;
  • Un premiu surpriză pentru unul din concurenţii înscrişi cu lucrare şi documentaţie în concurs, prezent în clasamentul oficial; acesta va primi din partea Comisiei Centrale Tehnice o plachetă şi un kit pentru un transceiver QRP monobandă, oferit de colegul nostru Sorin Nimară, YO7CKQ.
De asemenea, primii trei clasaţi la fiecare secţiune vor primi din partea Comisiei Centrale Tehnice câte un CD conţinând articole tehnice, CD conceput şi realizat de colegul nostru ing. Cristian Colonati, YO4UQ.

Pentru cei care vor participa la concurs, vă adresăm rugămintea de a veni cu fişa de participare completată; aceasta este disponibilă pentru descărcare pe pagina de Web a F.R.R., pe site-ul Simpo YO 2016 precum şi pe pagina Comisiei Centrale Tehnice (frrtehnic.wordpress.com).

Vă aşteptăm!
Ing. Cristian Simion, YO3FLR
Preşedintele Comisiei Centrale Tehnice