Arhiva‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

AG a FRR - detalii organizatorice

postat 19 feb. 2015, 04:52 de Adrian Mocanu   [ actualizat la 19 feb. 2015, 04:53 de Cristian Simion ]
Pentru ca Adunarea Generala a Federației Române de Radioamatorism din 2015 să se desfășoare operativ rugăm structurile sportive care vor participa prin delegații lor să prezinte problemele astfel:
a. Fiecare delegat va trebui ca pe delegațiile cu care se vor prezenta să se menționeze că sunt desemnați de adunarea generala a structurii sportive din care provin.
b. Cu cel putin 20 zile înainte de data Adunării Generale a Federației Române de Radioamatorism structurile vor trimite în forma scrisă, prin internet, la adresa frr@hamradio.ro o scurtă prezentare a problemelor însoțită de o prezentare individuală, pe larg, a fiecărei solicitări cu justificarea acestora. Se recomandă folosirea fișierelor cu extensia .txt sau .pdf
c. Secretariatul Federației Române de Radioamatorism va pune pe site–urile Federației Române de Radioamatorism toate aceste materiale astfel ca fiecare radioamator membru la o structura să aibă acces la propunerile și problemele prezentate.
d. În cadrul Adunării Generale discuțiile se vor limita la aceste materiale și unde se vor vota.
e. În cadrul Adunării Generale nu se vor accepta alte comentarii sau propuneri dacă nu sunt în forma scrisa.
f. Raportul de activitate și rapoartele comisiei de cenzori, cât și ale Comisiilor vor fi făcute publice cu 20 zile înainte de Adunarea Generala pe site –urile Federației Române de Radioamatori.
g. Comentariile pe marginea acestor materiale prezentate de conducerea Federației Române de Radioamatori și a comisiilor, cât și a propunerilor sosite, se pot face de reprezentanți structurilor membre pana în momentul comunicării celor care sunt delegați (cu 5 zile înainte de data AG al FRR) Comentariile se trimit în formă scrisa la frr@hamradio.ro
h. Aceste materiale vor fi trimise și la Ministerul Tineretului și Sportului spre știința la termenele de mai sus 

În cadrul Adunării Generale nu se vor mai citi aceste materiale și se va trece direct la dezbateri pe puncte a rapoartelor și a propunerilor primite. Se recomandă studierea lor în prealabil.
Consideram astfel că exista posibilitatea că toți membrii din structurile afiliate pot avea acces la materialele prezentate și ca ele pot fi dezbătute în cadrul fiecărei structuri. Astfel delegații vor trebui să-i reprezinte pe membrilor și nu pe cea a conducătorilor acestor structuri.
Se recomandă ca deciziile să se facă prin vot în cadrul unor întâlniri de lucru.

Secretar General
Mitruț Marius