Arhiva‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

Revista "Radiocomunicații și Radioamatorism" 1/2014

postat 15 dec. 2014, 05:33 de Adrian Mocanu   [ actualizat la 16 dec. 2014, 13:16 de Cristian Simion ]
Astăzi, 15 dec 2014 au fost primite de la tipografie cele 500 de exemplare ale revistei "Radiocomunicații și Radioamatorism" a Federației Române de Radioamatorism.
De mâine va începe distribuirea în teritoriu și București a exemplarelor comandate deja.
Relații privind adresa de expediere pe cluburi sau individual pentru cei doritori pot fi solicitate la FRR, telefoanele 0213155575, 0730425490 sau prin e-mail la adresa frr@hamradio.ro.
Conform contractului încheiat, apariția acestei reviste va fi trimestrială.
Precizăm că redactorii fiecărui număr sunt radioamatorii care au trimis articole.
Prin reluarea apariției revistei FRR a fost rezolvata o mai veche doleanță îndreptățită a multor radioamatori din România.
Asociația Presei Sportive din Romania ne asigura ca ediția din trimestru 1/2015 va fi pregătită și va apare în jurul datei de 1 martie 2015.
Funcție de evoluția financiara a FRR și a impactul acestei reviste în rândul radioamatorilor, începem pregătirile pentru ca pe viitor revista să fie editata full-color pentru prima data în istoria acesteia.
Invităm cluburile și pe toți radioamatorii să transmită articole și fotografii de la principalele activități și competiții precum și articole cu conținut tehnic de larg interes pentru tinerii radioamatori și nu numai.
Apreciem ca împreună vom reuși să realizam o revista cu un conținut din ce în ce mai atractiv, faptul că redactorii sunt alții la fiecare apariție va permite să se implice un număr cât mai larg de radioamatori în acest proiect editorial.
Cluburile și radioamatorii care doresc deja să cumpere ediția revistei din trimestrul 1/2015 pot lansa deja solicitările concrete.

Adresăm mulțumiri sponsorilor care au asigurat reluarea tipăririi revistei precum și autorilor care au trimis articole.

PREȘEDINTE F.R.R.
Constantin Neacșu - YO3IRC