Arhiva‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

Alegeri FRR pentru posturile vacante din CA

postat 6 mar. 2015, 15:54 de Adrian Mocanu   [ actualizat la 6 mar. 2015, 15:55 de Cristian Simion ]
În conformitate cu Hotărârea Consiliului de Administrație al Federației Române de Radioamatorism, din data de 04 martie 2015, la ședința Adunării Generale a FRR din data de 21 martie 2015, ora 10.00, vor avea loc alegeri pentru următoarele funcții în Consiliul de Administrație al FRR:
- Vicepreședinte
- Președinte - comisia centrala de telegrafie de sala;
- Președinte - colegiul central al antrenorilor și arbitrilor;
- Președinte - comisia centrală pentru coordonarea Rețelei Naționale de Urgență și cooperare cu Inspectoratele de Protecție Civilă.

În conformitate cu Statutul FRR,
”Art.55 Propunerile privind candidaturile pentru Consiliul de Administrație se fac direct pe funcții și vor trebui însoțite de:
a). Curriculum vitae.
b). Scrisoare de intenție privind aportul personal la organizarea și funcționarea federației sau sprijinul financiar, material sau moral pe care poate sa-l dea pentru dezvoltarea activității.

Art.56 Propunerile privind candidaturile pentru funcțiile alese, însoțite de curriculum vitae și scrisoare de intenție trebuie transmise, de către membrul afiliat respectiv, cu cel putin 5 zile înaintea desfășurării Adunării Generale de alegeri. Nu se iau în considerare propunerile sosite la secretariatul general al federației după acest termen sau în timpul Adunării Generale.

Documentele, radioamatorilor candidați, vor fi înaintate FRR, până la data de 16 martie 2014, ora 10.00. În Curriculum vitae se va menționa dacă este sau nu membru al FRR.

Secretar General
Marius Mitruț / YO3CZW