Arhiva‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

PB2T s-a intâlnit cu Virgil Dragoș Titea, secretar de stat în MT

postat 3 sept. 2014, 00:46 de Adrian Mocanu   [ actualizat la 8 sept. 2014, 05:51 de Cristian Simion ]
Virgil Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor l-a primit astăzi, 01.09.2013, pe Hans P. Blondeel TIMMERMAN, președintele International Amateur Radio Union–Regiunea 1

Virgil Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, alături de Mircea Jorj, secretar general și Cristian Mihai Marinescu, secretar general adjunct, l-au primit astăzi, 01.09.2013, pe Hans P. Blondeel TIMMERMAN, președintele International Amateur Radio Union – Regiunea 1 (Europa, Africa, Orientul mijlociu și Asia de nord). 

Cu acest prilej, a fost făcută o scurtă prezentare a organizării radioamatorilor în România și la nivel internațional și a modului în care aceștia ar putea colabora și sprijini autoritățile publice în cazul situațiilor de urgență specifice domeniului transporturilor.

A fost menționat în context Protocolul de colaborare semnat la 28 Octombrie 2013 de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne, cu Federația Română de Radioamatorism.

La finalul întâlnirii, a fost vizitat Centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Transporturilor, precum și sala de echipamente de comunicații pentru siguranța circulației feroviare a societății Telecomunicații CFR.